Restaurantul

Altfel de pește

Ce poate fi mai frumos decât să găsești ceva ce nici nu căutai? Încercăm să ne aprovizionăm în fiecare dimineață de la pescarii locali cu cel mai proaspăt pește, având o pasiune din a alege cele mai rare și ciudate specii din Marea Neagră. În afară de speciile cunoscute precum stavridul, scrumbia sau chefal, rapanele sau midiile, în unele zile poți găsi pe tabla noastră surprize ca scorpia de mare, garizi, barbuni, galea, vatos, pisică de mare, rândunică de mare și multe alte specii.

Meniu variat

Deși ne prezentăm ca fiind pasionați de pește și cam de tot ce ține de domeniul marin, la Vila Pontica vei găsi un meniu complet! De la preparate din carne de pui, porc, rață sau vită, supe sau salate, până la deserturile pregătite cu foarte multă dragoste în bucătăria noastră.

Mâncare preparată cu respect

Pornind de la atenția cu care alegem produsele și furnizorii, până la aspectul și modul sănătos de preparare al fiecărui produs ce iese pe ușa bucătăriei noastre, promitem să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne respecta culinar oaspeții, oferindu-le zi de zi produse proaspete și de o calitate înaltă.

Vă punem la dispoziție:

  • loc de joacă pentru copii
  • locuri de parcare gratuite
  • wi-fi gratuit în toate camerele și spațiile din interiorul curții
  • mic dejun inclus în prețul camerei